Filipstads kommun

I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på ffa.filipstad.se Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Att leva och bo i en liten kommun har sina fördelar. Med naturen in på knuten är det lätt att hitta rofyllda små smultronställen. Här har du nära till skogar med svamp, bär, fiske och bad och också till affärer som har det som du behöver i din vardag. Skolor är på gång- eller skolbussavstånd och för högre studier finns Bergsskolan, Gammelkroppa skogsskola och goda förbindelser till Karlstads universitet.

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss så ska du besöka vår monter och prata med några av våra anställda om vilka möjligheter det finns i kommunen. Det finns representanter från förskola upp till gymnasiet.

Välkomna!

Information
A16
Filipstad
Besök